Particuliere verzekeringen

In Nederland zijn maar 2 soorten verzekeringen verplicht. Dat is de aansprakelijkheidsverzekering voor jouw auto, motor of scooter en de zorgverzekering. Voor de overige verzekeringen gaan we eens goed zitten en onderzoeken we samen wat je echt nodig hebt.

Je kunt er natuurlijk voor kiezen om je verzekeringen zelf te regelen via het internet. Daarvoor zijn veel mogelijkheden voor handen. Op het eerste gezicht lijkt dat vaak de voordeligste oplossing. Vaak gebruik je hierbij vergelijkingssites. Op zich is daar niets mis mee. Je krijgt vaak een ruim overzicht van de mogelijkheden van de door jou gekozen verzekeringsvorm. Bedenk daarbij alleen wel dat de getoonde oplossingen zijn bedacht door een machine die jouw persoonlijke omstandigheden en verzekeringsbehoefte niet kennen.

Wij geloven er dan ook in dat het samenstellen van een passend verzekeringspakket maatwerk is wat moet passen bij jou. Daarom lopen we eerst met elkaar de volgende stappen door.

Stappenplan verzekeringsadvies

  • Hoe ziet jouw persoonlijke (financiële) situatie eruit?

  • Wat wil je bereiken met het afsluiten van een verzekering?

  • Is verzekeren de oplossing voor jouw zorgen?
    Zo ja, dan gaan we verder met de volgende stap
    Zo niet, dan gaan we verder zoeken naar een andere passende oplossing

  • Welke verzekeringsoplossing past het best bij jouw vraag?

Welk verzekeringsproduct past het best

Zodra we het hele plaatje compleet hebben, gaan we op zoek naar het meest passende verzekeringsproduct. Omdat we aan geen enkele verzekeraar zijn gebonden, vinden we bijna altijd de juiste oplossing voor jou.